Äventyr 6 – Torråsen på skidor

Oh yes, även äventyr 6 blev på skidor! Men den här gången var det ärligt talat mycket trevligare då det nästan var varmt ute. Barnet sov som vanligt i pulkan under hela turen och vi hann också med en mysig fika på första bästa jakttorn.

Så fantastiskt skönt det är att komma ut, höra bebissnark och bli lite röd om kinderna och att dessutom hinna med att prata med varandra! Ungefär alla relationer blir ju påverkade av att den lilla loppan kommit till världen, inte minst den mellan päronen… Så de här utflyktsstunderna är typ ren magi ❤️

Torråsen ligger ca 5 km från Östersund och går att ta sig till både med bil/cykel/annat färdmedel på väg och med skidor då det händer ihop med spåren vid skidstadion (seriöst, vi har så fina spår här i öset!!!). Av alla spåren så är det några där det är tillåtet att ta med sig hund och där det känns lite mer ok att såsa runt med pulka och turskidor. Att just det här spåret är en lagom lång (5 km) rundslinga utan några vidare backar är ju också väldigt trevligt.

dsc_1589.jpg
HETT tips: mammelucker på mamman, att matcha med babylucker aka ullblöjbyxor på bebisen.

Äventyrets höjdpunkter

  • Snarkljud från pulkan
  • Så himla mycket snö!!!
  • Fikapaus med pizzarester. Varför finns det ens annan mat än pizza?

Bästa med äventyret

Att få hänga lite med min sambo.

Äventyret rekommenderas för

Torråsenspåren rekommenderar jag för alla som bor i Östersund och som kanske inte känner sig råsportig men ändå vill ge sig ut en stund. Det går fint att gå själv och tillsammans med andra (pga vackert och lugnt spår, plus att det nästan går att gå två i bredd och mysprata).

Att rent generellt ta med sig sin eventuella partner ut på nånslags uteaktivitet rekommenderar jag till alla med eventuell partner, alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close