#52småäventyr

Äntligen är det dags att berätta om mina (och våra) planer för året som precis har börjat.

52 ”små” äventyr – på ett år

Tanken är att vi ska ge oss ut på något lagom utmanande ungefär en gång i veckan, antingen tillsammans eller bara jag och barnet, och kanske någongång ibland bara jag (det känns just nu som det största äventyret, att ge mig ut och iväg utan mitt barn!). ”Små” betyder att allt som känns som ett äventyr räknas, och att de flesta av äventyren ska vara anpassade för den minsta äventyraren. Till en början måste äventyren också anpassas till min relativt nyopererade och fortfarande gravidutslitna kropp också (förlossningen tog 40 timmar och slutade tillslut med ett kejsarsnitt, synd att den var på andra sidan årsskiftet, annars hade det ju kunnat räknas som ett äventyr i sig). I och med det är min förhoppning att de flesta äventyr ska bli lätta och billiga att göra, och kanske kan de inspirera dig till att ge dig ut på äventyr också 🙂

Än så länge har vi några äventyr inplanerade, några som fortfarande är på idéstadiet och många som återstår att hitta på. Jag tycker det vore kul att se och testa lite nya saker, så vet du nåt bra ställe vi behöver upptäcka, eller nån guidad tur som vill ha oss med på utflykt så hör gärna av dig!

Förhoppningsvis kommer jag hinna med att skriva om alla äventyr här, men vill du vara på den säkra sidan och inte missa något så är ett hett tips att följa på instagram och hålla span på #52småäventyr!

Utflyktsåret kan börja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close