Att ha lärt sig något nytt

Det blev ett långt blogguppehåll. Tyvärr har tiden som arbetslös varit alldeles för tung och jobbig för att jag skulle orkat med något annat än att söka jobb, ströjobba för brödfödan, och försöka hålla igång livet på ett ungefär (och dessutom renovera/restaurera köket och nästan lyckas flytta hit min sambo).

Men! Nu är jag sprillans nyanställd och hänger på ett kontor hela dagarna, så nu kan det förhoppningsvis bli lite ordning 😉

skylt

Något av det häftigaste hände under den här perioden. Nämligen när ungefär allt var kaos – kaklet nerknackat, intervjuer genomförda men utan svar, osams med särbon/sambon, jag hade fått ett erbjudande om jobb med en lön jag inte kunde acceptera, jag var oduschad och jävlig, hade ingen mat i kylen och knappt ett öre på kontot etc. – så kändes det liksom inifrån och ut att snart löser det sig. Det var som att den här jävligheten kunde jag känna igen, som att det är ungefär typ nu som det kommer att vända. Och mycket riktigt! Det tog ca en vecka och sen ordnade ungefär allt upp sig. För det löser sig ju ALLTID! Även fast det ibland är svårt att komma ihåg. Till en början kanske det är bra att driva på och hålla igång, men efter ett tag när alla samtal är ringda, alla trådar är dragna i, alla dokument inskickade så kommer en tid för vila, tillit och att bara vänta på vändpunkten. Jag är såååå glad att jag kom på det, för då fick jag ju faktiskt också lite ”ledigt” i sommar (i övrigt ska jag jobba nästan hela sommaren – oh the joy av att vara nyanställd). Och hur häftigt är det inte att inse att en faktiskt har lärt sig något?!?

Vad ska du göra i sommar? Hinner du med några utflykter? Hinner du med några insikter?

Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close