Återvinningscentralen-soundtrack

Hejje! Alltså, april och maj är det vårvinter, och då tänker jag att ni inte hinner med att läsa bloggar, precis lika lite som jag hinner med att skriva 😉

Förutom magiska turer i fjällen och glimtar av körsbärsblom i Stockholm och Malmö har jag sedan sist hunnit med att bli arbetslös (projektanställningen tog slut) och återigen börjat röja i mitt förråd. Och så har jag sökt en evinnerlig massa jobb och fått ungefär lika många nej… Måndagsångest när en jobbar är ingenting mot måndagsångest när en bara vill ha ett jobb men istället sitter och gräver i sina egna ångestlådor med junk som en samlat på sig.

Därför tänkte jag bjuda på en upplyftande sing-a-long för alla er som kanske också upplever lite motstånd, eller helt enkelt behöver öva på att släppa taget som saker och ting:

Funderar på att sy mig en klänning i liknande stil som jag kan ha när jag svassar runt här hemma och slänger saker samt far till ÅVC.

PS. Det är inte så överjävligt som det låter, för efter att ha rensat bland det jag äger så känner jag i alla fall en otrolig lättnad. Alla de där prylarna behövs ju inte, det viktiga är ju hälsa och tak över huvudet och sånt!

PS2. Har ni några tips på jobb (helst i Östersundsområdet, annars Stockholm) så hör hemskt gärna av er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close