Återkomsten

Alltså, när jag flyttade hem till Östersund i början av året var tanken inte alls att det skulle innebära en bloggpaus, men life happens som det heter. Nu är jag i alla fall tillbaka!

Under månaden som gått har jag varit ack så ny på jobbet. Det får ju nästan räknas som en utflykt… Det är ett ständigt sökande efter stigar, kännande efter vart vinden bär och hur nästa steg ska tas. För att inte tala om den packning en bär med sig och som ständigt gör sig påmind. Packning som inte alltid är rätt för ändamålet, men som ibland är precis det som det nya jobbet saknat. Spännande och utmanande. Och framförallt vääääääldigt roligt att få jobba med unga, kompetenta personer med så mycket vilja och driv och visioner!

Samtidigt har jag också börjat jobba med ett konsultuppdrag i företagshandledning, eller -coachning (eller vad en nu får säga som inte är skyddat) vilket även det är fantastiskt roligt. Det är så sjukt spännande att se och höra på utveckling!

Sen är januari en klassisk mördarmånad inom de flesta ideella föreningar, så även i de som jag engagerar mig i. Tyvärr har jag insett att jag måste prioritera ner ideellt engagemang till förmån för arbete som är avlönat på något sätt. Det känns både jättetråkigt men också sjukt rimligt. Egentligen.

Och så har jag ju inte flyttat på heltid, utan är i Stockholm lite nu och då, vilket kanske inte är så energieffektivt (i någonsomhelst bemärkelse) men nu är det så och då är det så.

2017-01-15-12-51-18
Ett av mina bästa stockholmspåhitt, om jag får säga det själv. Och kanske också den bästa bilden från januari. 

Så, fastän tanken var att ta lärdom av det underbara i dagdriveri så har det blivit rätt fullt med jobb och liknande. Vilket också är helt underbart. Att få bidra till en verksamhet, och till samhället. Omgiven av smarta och intressanta personer. Och dessutom få vara kompetent själv! Fest!!!

Vi hörs 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close