Kvällstankar 

Jag har varit sjuk i typ fem dagar…

Sjuk och fantastiskt fin!

Nu börjar jag bli frisk. Vet ni hur jag vet det? Jo, det är ju helt omöjligt att sova!!! Helst skulle jag vilja ha en liten burk bredvid sängen där jag kunde blåsa ner all energi och så skulle jag kunna öppna burken typ på torsdag kväll när jag är trött efter jobbet och få fantastiskt mycket gjort. Men tyvärr har jag inte hittat någon sån burk på marknaden än… 

Just precis nu ligger jag och toktänker på min nya hemsida som jag har knåpat på mellan hostattackerna de senaste dagarna (den är inte helt klar, men snart!). Och så klurar jag på hur jag ska utvecklas som företagare, och vad en bra hemsida bör innehålla, och vad jag vill göra med den här bloggen, vad jag vill ge till er, och också på vad jag absolut inte vill… Och sen är cirkusen igång, med budgetar, affärsplaner, visioner, drömmar, mål, kreativa idéer – allt på en gång… Samtidigt som två ensamma rader från Kitoks låt Dunkel Ung Same snurrar i bakgrunden ”//: det som händer i Kåbdalis, stannar i Kåbdalis ://” (bra låt, men jag kan inte somna med Kåbdalis i huvudet!) 

Jag har haft en hel del perioder då jag haft svårt att sova. För några år sedan lärde jag mig en suverän teknik (som jag skulle behöva träna upp verkar det som) nämligen att tacka hjärnan. Säga något i stil med ”tack snälla hjärnan för alla fina tankar, idéer och inspiration du ger mig, men just nu ska jag sova, vänligen återkom imorgon”. Och så på något vis så lugnade hjärnan sig och jag fick sova. Smart, och skönt. Och högst lämpligt. 

Så tack, och god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close