Spretiga tider = spretigt inlägg

Tusen tack för alla fantastiskt fina kommentarer i samband med det förra inlägget! Det värmer, och det är på ett märkligt sätt förvånande hur många som det visar sig ha varit med om samma sak. Tack för att ni berättar!

Jag har fått för mig att ni som läser helst vill läsa om nya utflykter, men just nu är livet ganska uppochner, och då blir det insikter jag kan bjuda på, så håll tillgodo!

En person sa en gång till mig att det är märkligt med just missfall och även utbrändhet, för det är sånt som ingen talar om – förrän en själv råkar ut för det. Då har plötsligt varenda kotte varit med om detsamma. Och jag håller med. Det är konstigt att det är så, att vissa saker som egentligen är galet vanliga, inte pratas om. Min gissning är att det kanske beror på någon slags skam, eller rädsla för att inte bli uppfattad som ”vanlig”. Jag har då aldrig sagt till en eventuell framtida arbetsgivare att jag varit utbränd. Det är något jag hållt väldigt tyst om, ofta i flera månader efter att kontraktet är påskrivet. Varför? Jo men det är väl självklart, jag är ju skiträdd att inte få jobbet!

Nu när jag tänker på det, tycker jag att den upplevelsen egentligen borde vara något att sätta typ högst upp på CVt. Jag har engagerat mig och brunnit så hårt för något att jag tillslut tog slut. Och i och med det har jag också tvingats lära mig var mina gränser går och hur jag ska ta hand om mig själv på bästa sätt för att inte hamna där igen. Dessutom har jag fortsatt engagera mig och brinna för samma saker, på ett mycket bättre sätt sedan dess. Snacka om SJUKT bra kunskaper!!!

Att ha fått missfall kanske inte hör hemma på CVt på samma sätt… Men ändå, är inte poängen med livet att samla på sig massor av upplevelser som i slutänden gör en… ja vaddå?? Lite klokare? Tryggare? Bättre? Äldre 😉 ?

Jag är inte tillbaka som jag var innan utbrändheten, jag är istället en nyare version av mig själv som på ett enligt mig bättre sätt kan handskas med stress, press och mina egna tankar och känslor på ett mer hållbart sätt. Och jag har inte gått vidare från missfallet, för även fast sorgen sakta minskar så finns den där, och det fina är att jag får lära mig att leva med den. Det är det som gör mig till mig, och det är dina upplevelser som gör dig till dig – magiskt!

Så, här kommer en liten bildkavalkad från vår helt fantastiska Norgesemester. Vill du ha tips på bra semester, fylld med lite av allt – far till Norge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close