Höst i Åre och en vädjan om 2 minuter av din tid

Idag var jag äntligen tillbaka på fjället! Med blåst, regn, strålande sol och brinnande höstfärger. Helt magiskt! Det var både roligt och märkligt att besöka några av de platser som jag gått (!!!) förbi.

image
Sol och regn samtidigt, det är höst i Jämtland det!

Jag är just nu i Jämtland för att lämna tillbaka de grejer jag lånat och passade på att besöka Åre höstmarknad, några vänner och just ta en promenad på fjället.

Nu när jag lämnat tillbaka ryggsäck, sovsäck och regnbyxor så kan jag inte riktigt med ord beskriva hur otroligt smart det är att hyra utrustning! Rentaplagg alltså, vilken fantastisk service!!! Och så bra det känns att veta att det jag lånat i sommar nu (förhoppningsvis) kommer kunna hyras och användas bra mycket flitigare än om det hade hamnat längst in i min garderob. Plus att det kommer bli ordentligt omhändertaget, tvättat, imprenerat och kanske lagat. Skönt!

Rentaplagg har bett mig om hjälp med att sprida den här enkäten (om friluftsutrustning, tar ca 2 minuter, passar alla målgrupper), det skulle kännas fint för mig om några av er har möjlighet att hjälpa dem med detta 🙂

image
Rentaplagg på Åre höstmarknad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close